2014. augusztus 18., hétfő

Blogba lányok.

Sziasztok , ugye sokan bajba vannak azzal hogy nem tudják kit rakjanak be lány szereplőt  a blogjukba , ezért hosztam nektek pár lehetségeset :).































2014. augusztus 16., szombat

Micimackó

Sziasztok.Ez a bejegyzés inkább a kicsiknek szól az iylen 1-5 éves korig kb.Ha van kistesótok akkor inkább nekik szól.És most jöjjenek akkor a képek Micimackóról és barátairól:)





Ennyi lett volna sziasztok! :)

2014. augusztus 15., péntek

Petra Szicso

Szaisztok moost mutatnám be az utolsó Youtube-os kedvencemet  Szicso Petrát.Jó sok képet találtam róla!Ezért meg is mutatnám nektek hogy ki is ő!






Ezt már elmondtam mind az ezelőtti három Youtubeos lánynál is , de ha nem találjátok a videót nyugodtan irjatok és linkelem!Szaisztok!

Kiss Alexandra

Hát lenne még egy Youtube-os lány akiről irnék, ő angolul is csinál videókat , de inkább marad a magyarnál .Kiss Alexandra néven találjátok a Youtubeon , blogja nem tudom hogy van e, szóval ez kérdőjeles , és a képek amiket találtam róla:


Csak ezeket találtam róla sajnos , de ha őt nem találnátok vagy Annát se vagy esetleg Mónikát se , irjatok és linkelem .

Follow Anna

Sziasztok , ugye már írtam nektek Mónikáról , most pedig a másik Youtubeos kedvencemről írok!A Neve Anna , Youtubeon pedig ugy van fent hogy : Follow Anna ! .. Blogja nem tudom hogy van e , de hát most egypár képet szeretnék róla mutatni!:





Hát ő lenne Anna , ha nem találjátok Youtube-on , akkor iratoknekem üzit és azonnal linkelem!